توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



اخذ ویزای سوئد
ویزای سوئد

ویزا، مجوزی است که با داشتن آن می‌توان در مدت کوتاهی به سوئد و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کرد. این ویزا می‌تواند به منظور ملاقات اقوام و دوستان، سفر توریستی، حضور در کنفرانس و یا بازدید کاری باشد. کلیه شهروندان خارج اروپا نیاز برای سفر به سوئد به ویزا نیاز دارند.
برای دریافت ویزای سوئد به چه چیزهایی نیاز است؟

موارد عمومی برای دریافت هر نوع از ویزا در سوئد عبارت است از:

    * پاسپورت معتبر که حداقل ۳ ماه به انقضای آن باقی‌مانده باشد.
    * پول کافی برای زندگی و مسافرت برگشت به کشور خود.(کشور سوئد این مبلغ را ۴۰ یورو معادل ۳۷۰ کرون برای هر روز در نظر گرفته است.) البته این مبلغ در صورتی که شخص در منزل اقوام خود در سوئد اقامت خواهد داشت و یا برخی عوامل دیگر قابل کاهش است.
    * بیمه مسافرتی

سوالات ضروری که هنگام درخواست ویزا باید به آنها پاسخ دهید:

    * چرا می‌خواهید از سوئد بازدید کنید؟
    * چه مدت مایل به ماندن در سوئد هستید؟
    * هزینه‌های شما در مدت سفر چگونه تامین خواهد شد؟
    * چه پاسپورتی دارید و چه مدت معتبر است؟
    * پس از بازدید از سوئد به کدام کشور سفر خواهید کرد؟
    * آیا شما اجازه سفر به کشور مقصد (پس از خروج از سوئد) را دارید؟

انواع ویزای کوتاه مدت

    * ویزای بازدید اقوام و دوستان
    * بازدید کنفرانس و کاری
    * بازدید جهت درمان پزشکی

بازدید کنفرانس و کاری
برای درخواست ویزای بازدید کنفرانس، شرکت مربوطه یا مرجعی که کنفرانس را برقرار می کند باید دعوتنامه(نامه) مربوط به کنفرانس و یا جلسه(مصاحبه) کاری را به متقاضی ارسال کند. دعوتنامه باید حاوی اطلاعاتی در مورد متقاضی باشد:

    * مشخصات فردی
    * علت دیدار از سوئد
    * مدت زمان بازدید از سوئد
    * چه کسی مسئولیت تامین هزینه‌های متقاضی را در سوئد بعهده خواهد داشت

سفر به منظور درمان پزشکی
اگر هدف از سفر به سوئد درمان پزشکی است باید فرم ویژه‌ای موسوم به برگ ضمیمه “سی” نیز تکمیل شده و همراه درخواست ویزا  تحویل سفارت شود. همچنین یک گواهی پزشکی نیز باید از سوئد ارائه شود که نشان دهد چه زمانی قرار است متقاضی در سوئد تحت درمان پزشکی قرار گیرد و چه درمانی قرار است انجام گیرد. به‌علاوه باید یک گواهی پزشکی صادره از کشور محل سکونت ارائه شود که نشان دهد شخص متقاضی نمی‌تواند در آن کشور تحت درمان مذکور قرار گیرد.همچنین باید نشان داده شود برای درمان مذکور و مراقبت‌های احتمالی پس از آن در سوئد سپرده مالی وجود دارد.

هزینه صدور ویزا
تسلیم تقاضای ویزا به یک کنسولگری یا سفارت سوئد برای اغلب متقاضایان ۶۰ یورو (حدود ۵۵۰ کرون سوئد) هزینه دارد. این مبلغ در صورت عدم دریافت ویزا مسترد نخواهد شد.

افراد مبری از پرداخت هزینه
افراد زیر بطور کامل از پرداخت هزینه معاف هستند:
- کودکان کمتر از شش سال
- دانش آموزان, دانشجویان و دانشجویان محقق (محققان مشروط بر آنکه هدف آنها از سفر انجام تحقیقات علمی باشد. همچنین آموزگارانی که با آنها همراه هستند مشروط بر آنکه هدف از سفر آنان تحصیل یا آموزش باشد)

- خویشاوندان یک تبعه کشورهای اتحادیه اروپا به اضافه نروژ, ایسلند, لیختن اشتاین و سوئیس نیز از پرداخت هر گونه هزینه برای تقاضای ویزای خود معاف هستند. اینگونه متقاضیان باید نوعی گواهی مبنی بر اثبات پیوند زناشویی یا قرابت خانوادگی ارائه کنند. افراد زیر بعنوان خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

مرجع تصمیم گیرنده در مورد ویزا
در اغلب موارد نمایندگی سوئد در خارج از کشور پس از انجام کنترل‌هایی با سایر کشورهای منطقه شنگن تصمیم گیری می کند. اگر نمایندگی سوئد در خارج از کشور در مورد تصمیم گیری در مورد تقاضانامه نامطمئن باشد آن را برای اتخاذ تصمیم به اداره مهاجرت در سوئد ارسال خواهد نمود.

صدور ویزا چه مدت طول می کشد؟
زمان صدور ویزا معمولا دو هفته است ولی سفارت سوئد در هر کشور بسته به فشار کاری و دیگر مسائل ممکن است متفاوت باشد. اداره مهاجرت توصیه می‌کند جهت اطمینان از دریافت به موقع ویزا باید درخواست، حداقل دو ماه قبل از سفر به سفارت و یا کنسولگری سوئد تسلیم شود. طی تعطیلات تابستانی و از ماه  جولای تا آگوست این مدت ممکن است طولانی‌تر باشد.

تمدید ویزا
اداره مهاجرت به جای تمدید ویزا، اجازه اقامت جدید برای دیدار از خویشاوندان صادر می‌کند که هزینه آن ۱۰۰۰ کرون برای بزرگسال و ۵۰۰ کرون برای کودکان زیر ۱۸ سال است.

شکایت از تصمیم رد تقاضای ویزا
فقط خویشاوندان یک تبعه اتحادیه اروپا و همچنین خویشاوندان یک تبعه منطقه همکاری‌های اقتصادی اروپا (ئی اس اس) به اضافه سوئیس می توانند نسبت به رد درخواست ویزا به اداره مهاجرت اعتراض کنند و فقط تصمیم صادره از سوی اداره مهاجرت قابل اعتراض است. اعتراضنامه توسط دادگاه مهاجرت مورد رسیدگی قرار می گیرد. افراد مشروح زیر خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

سایر افراد نمی توانند نسبت به رد درخواست ویزا اعتراض کنند. تنها راه این است که تقاضای جدیدی را تسلیم نمایند.
شرایط تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان


اگر به تحصیل در آلمان علاقه دارید، امکان انتخاب بین ۳۰۰ دانشگاه، دانشگاه فنی، مؤسسات آموزش عالی فنی و یا مدارس عالی هنر و موسیقی را دارید.

در زیر اطلاعات مهم و عملی در مورد تحصیل در آلمان ارایه می شود:

مهلت درخواست پذیرش

برای شروع تحصیل در نیم سال زمستانی باید مدراک خود را حداکثر تا ۱۵ ژوئیه و برای شروع تحصیل در نیم سال تابستانی تا ۱۵ ژانویه ارسال کرده باشید.

شرایط پذیرش

دانشجویان ایرانی جهت دریافت پذیرش تحصیلی در آلمان نیاز به ارایه مدرکی دال بر موفقیت در کنکور سراسری و یا ارایه مدرکی دال بر اتمام تحصیلات دانشگاه آزاد اسلامی را دارند. درخواست پذیرش را باید برای بخش روابط بین الملل دانشگاه مربوطه (Akademisches Auslandsamt) بفرستید. لطفا” توجه کنید که کارهای اولیه حدود یک سال طول می کشد و شما می بایست به موقع اقدام به درخواست کنید! پس از دریافت پذیرش می توانید درخواست روادید تحصیلی نمایید. تمام مدارک لازم (دبیرستان، دانشگاه) باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه شده و از طرف وزارت دادگستری، وزارت امور خارجه ایران و نیز سفارت آلمان تأیید شود.

زبان تحصیل در دانشگاه های آلمان

در دانشگاه های آلمان اصولا” به زبان آلمانی تدریس می شود. به تدریج زبان انگلیسی نیز به عنوان زبان تدریس مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال شما باید ثابت کنید که به زبان تسلط لازم را دارید. برای زبان آلمانی ارایه مدرکی دال بر یادگرفتن حدود ۵۰۰ ساعت زبان لازم است.

ارزان بودن شهریه دانشگاهها نسبت به کشورهای انگلیسی زبان، شهریه هر ترم بسته به دانشگاه حدود ششصد یورو است( در بعضی ایالتها هنوز پانصد یورو که از امسال به هزینه ثبت نام اضافه شده تصویب نشده و هزیه هر ترم حدود صد یورو است) شما در تمام مقاطع(لیسانس، فوق لیسانس و دکترا) امکان تحصیل به زبان انگلیسی را خواهید داشت، چند سالی است دانشگاههای آلمان برای جذب بیشتر دانشجوهای اینترنشنال دوره های تحصیل به زبان انگلیسی در مقاطع مختلف گذاشته‌اند که فرصت خیلی خوبی برای دانشجوهای خارجی ایجاد شده است. بیش از چهار صد رشته در دانشگاه‌های آلمان به زبان انگلیسی وجود دارد، اطلاعات بیشتر راجع به هریک را می توان در سایت آموزش عالی آلمان پیدا کرد:http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/idp/06542.en.html
با داشتن ویزای دانشجویی اجازه کار دانشجویی نیز وجود دارد(تعداد ساعت محدود). خرج زندگی بسته به شخص برای دانشجو ماهیانه بین چهارصد تا ششصد یورو است( درآمد کار دانشجویی ساعتی بین هشت تا ده یورو می‌باشد) امکان استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی نیز تا حدی موجود است.
دانشجویان در آلمان به هیچ وجه به وسیله نقلیه شخصی احتیاج ندارند، سیستم حمل و نقل شهری خیلی مرتب و فراگیر هست و دانشجویان با خرید بلیط دانشجویی(که ارزانتر از بلیط معمولی است) می‌توانند در تمام شهر و منطقه پوشش دهنده بلیط با وسیله نقلیه عمومی تردد کنند. در شهرهای شمالی این بلیط حتی برای منطقه بزرگتری که یک استان رو شامل می شود معتبر است.
دیگر مزایا
- آلمان کشور خیلی امن،منظم و تمیزی است.
- با ویزای دانشجویی به کل کشورهای عضو شنگن و سوئیس می توان سفر کرد.
- ویزای دانشجویی برای طول تحصیل داده می شود و بعد از پایان تحصیل معمولا برای شش ماه تمدید می شود که دانشجو فرصت گشتن به دنبال کار را داشته باشد.
- ویزای دانشجویی آلمان مثل ویزای دانشجویی آمریکا یا کانادا محدودیت ندارد به این معنی که شما به راحتی می توانید سفر کنید چون ویزای شما با خارج شدن از مرز باطل نمی شود.
خبر مهم
با وجود قدمت طولانی دانشگاه ینا و ارائه بیش از ۱۳۰ رشته دانشگاهی، تحصیل در دانشگاه ینا هنوز رایگان است. امکانات مناسب و از جمله برخورداری از یکی از مدرن‌ترین کتابخانه‌های اروپا، ۲۱ هزار دانشجو را به این شهر جذب کرده است.

دانشگاه فریدریش شیلر(Friedrich-Schiller-Universität Jena)
، در ایالت تورینگن آلمان و در شهر ینا (Jena)، واقع شده است. این دانشگاه، از قدمتی بیش از ۴۰۰ سال برخوردار است و تاسیس آن به سال ۱۵۵۸ میلادی باز می‌گردد. دانشگاه به یاد ادیب پرآوازه آلمانی، فریدریش شیلر، نام گذاری شده است که خود در حدود ۱۰ سال در بین سال‌های ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۹ میلادی، در دانشگاه ینا به تدریس رشته تاریخ مشغول بوده است.

تنوع رشته‌ها و از همه مهم‌تر رایگان بودن تحصیل در دانشگاه ینا، از جمله عواملی است که بیش از ۲۱ هزار دانشجوی آلمانی و خارجی را به این دانشگاه جذب کرده است. لازم به ذکر است بر طبق آمار دانشگاه، در ترم تحصیلی جاری، ۱۷ دانشجوی ایرانی در دانشگاه ینا مشغول به تحصیل هستند
تحصیل در دانشگاه ینا، بدون شهریه
شهریه تحصیلی در دانشگاه ینا هنوز تصویب نشده است و متقاضیان تحصیل در دانشگاه ینا، تنها مبلغی در حدود ۱۴۰ یورو در هر ترم بابت هزینه‌های خدمات دانشجویی پرداخت می‌کنند. از جمله موارد استفاده از خدمات دانشجویی که با پرداخت این هزینه امکان‌پذیر می‌شود، استفاده رایگان از وسایل حمل و نقل عمومی در شهر محل سکونت و در مواردی در شهرهای مجاور می‌باشد


ویزای تحصیلی آلمان و خروج از آلمان | اخذ ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | اخذ ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان | ویزای تحصیلی آلمان |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله