توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



اخذ ویزای سوئد
ویزای سوئد

ویزا، مجوزی است که با داشتن آن می‌توان در مدت کوتاهی به سوئد و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن سفر کرد. این ویزا می‌تواند به منظور ملاقات اقوام و دوستان، سفر توریستی، حضور در کنفرانس و یا بازدید کاری باشد. کلیه شهروندان خارج اروپا نیاز برای سفر به سوئد به ویزا نیاز دارند.
برای دریافت ویزای سوئد به چه چیزهایی نیاز است؟

موارد عمومی برای دریافت هر نوع از ویزا در سوئد عبارت است از:

    * پاسپورت معتبر که حداقل ۳ ماه به انقضای آن باقی‌مانده باشد.
    * پول کافی برای زندگی و مسافرت برگشت به کشور خود.(کشور سوئد این مبلغ را ۴۰ یورو معادل ۳۷۰ کرون برای هر روز در نظر گرفته است.) البته این مبلغ در صورتی که شخص در منزل اقوام خود در سوئد اقامت خواهد داشت و یا برخی عوامل دیگر قابل کاهش است.
    * بیمه مسافرتی

سوالات ضروری که هنگام درخواست ویزا باید به آنها پاسخ دهید:

    * چرا می‌خواهید از سوئد بازدید کنید؟
    * چه مدت مایل به ماندن در سوئد هستید؟
    * هزینه‌های شما در مدت سفر چگونه تامین خواهد شد؟
    * چه پاسپورتی دارید و چه مدت معتبر است؟
    * پس از بازدید از سوئد به کدام کشور سفر خواهید کرد؟
    * آیا شما اجازه سفر به کشور مقصد (پس از خروج از سوئد) را دارید؟

انواع ویزای کوتاه مدت

    * ویزای بازدید اقوام و دوستان
    * بازدید کنفرانس و کاری
    * بازدید جهت درمان پزشکی

بازدید کنفرانس و کاری
برای درخواست ویزای بازدید کنفرانس، شرکت مربوطه یا مرجعی که کنفرانس را برقرار می کند باید دعوتنامه(نامه) مربوط به کنفرانس و یا جلسه(مصاحبه) کاری را به متقاضی ارسال کند. دعوتنامه باید حاوی اطلاعاتی در مورد متقاضی باشد:

    * مشخصات فردی
    * علت دیدار از سوئد
    * مدت زمان بازدید از سوئد
    * چه کسی مسئولیت تامین هزینه‌های متقاضی را در سوئد بعهده خواهد داشت

سفر به منظور درمان پزشکی
اگر هدف از سفر به سوئد درمان پزشکی است باید فرم ویژه‌ای موسوم به برگ ضمیمه “سی” نیز تکمیل شده و همراه درخواست ویزا  تحویل سفارت شود. همچنین یک گواهی پزشکی نیز باید از سوئد ارائه شود که نشان دهد چه زمانی قرار است متقاضی در سوئد تحت درمان پزشکی قرار گیرد و چه درمانی قرار است انجام گیرد. به‌علاوه باید یک گواهی پزشکی صادره از کشور محل سکونت ارائه شود که نشان دهد شخص متقاضی نمی‌تواند در آن کشور تحت درمان مذکور قرار گیرد.همچنین باید نشان داده شود برای درمان مذکور و مراقبت‌های احتمالی پس از آن در سوئد سپرده مالی وجود دارد.

هزینه صدور ویزا
تسلیم تقاضای ویزا به یک کنسولگری یا سفارت سوئد برای اغلب متقاضایان ۶۰ یورو (حدود ۵۵۰ کرون سوئد) هزینه دارد. این مبلغ در صورت عدم دریافت ویزا مسترد نخواهد شد.

افراد مبری از پرداخت هزینه
افراد زیر بطور کامل از پرداخت هزینه معاف هستند:
- کودکان کمتر از شش سال
- دانش آموزان, دانشجویان و دانشجویان محقق (محققان مشروط بر آنکه هدف آنها از سفر انجام تحقیقات علمی باشد. همچنین آموزگارانی که با آنها همراه هستند مشروط بر آنکه هدف از سفر آنان تحصیل یا آموزش باشد)

- خویشاوندان یک تبعه کشورهای اتحادیه اروپا به اضافه نروژ, ایسلند, لیختن اشتاین و سوئیس نیز از پرداخت هر گونه هزینه برای تقاضای ویزای خود معاف هستند. اینگونه متقاضیان باید نوعی گواهی مبنی بر اثبات پیوند زناشویی یا قرابت خانوادگی ارائه کنند. افراد زیر بعنوان خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

مرجع تصمیم گیرنده در مورد ویزا
در اغلب موارد نمایندگی سوئد در خارج از کشور پس از انجام کنترل‌هایی با سایر کشورهای منطقه شنگن تصمیم گیری می کند. اگر نمایندگی سوئد در خارج از کشور در مورد تصمیم گیری در مورد تقاضانامه نامطمئن باشد آن را برای اتخاذ تصمیم به اداره مهاجرت در سوئد ارسال خواهد نمود.

صدور ویزا چه مدت طول می کشد؟
زمان صدور ویزا معمولا دو هفته است ولی سفارت سوئد در هر کشور بسته به فشار کاری و دیگر مسائل ممکن است متفاوت باشد. اداره مهاجرت توصیه می‌کند جهت اطمینان از دریافت به موقع ویزا باید درخواست، حداقل دو ماه قبل از سفر به سفارت و یا کنسولگری سوئد تسلیم شود. طی تعطیلات تابستانی و از ماه  جولای تا آگوست این مدت ممکن است طولانی‌تر باشد.

تمدید ویزا
اداره مهاجرت به جای تمدید ویزا، اجازه اقامت جدید برای دیدار از خویشاوندان صادر می‌کند که هزینه آن ۱۰۰۰ کرون برای بزرگسال و ۵۰۰ کرون برای کودکان زیر ۱۸ سال است.

شکایت از تصمیم رد تقاضای ویزا
فقط خویشاوندان یک تبعه اتحادیه اروپا و همچنین خویشاوندان یک تبعه منطقه همکاری‌های اقتصادی اروپا (ئی اس اس) به اضافه سوئیس می توانند نسبت به رد درخواست ویزا به اداره مهاجرت اعتراض کنند و فقط تصمیم صادره از سوی اداره مهاجرت قابل اعتراض است. اعتراضنامه توسط دادگاه مهاجرت مورد رسیدگی قرار می گیرد. افراد مشروح زیر خویشاوند محسوب می شوند:

    * زوج, زوجه و همزی
    * فرزندان کمتر از ۲۱ سال یا فرزندان بزرگتری که برای تامین معاش وابسته به والدین خود هستند
    * والدینی که از لحاظ مالی به فرزندان خود در سوئد وابسته هستند

سایر افراد نمی توانند نسبت به رد درخواست ویزا اعتراض کنند. تنها راه این است که تقاضای جدیدی را تسلیم نمایند.
راهنمای آنلاین برای مهاجران کانادا
دفتر FCRO که تحت نظر وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا و به منظور کمک به موفقیت متخصصان و نیروهای کار آموزش‌دیده خارجی و جذب هر چه سریع‌تر آنها در بازار کار کانادا فعالیت می‌کند، اخیرا کتابچه‌ای به نام “Planning to work in Canada? An essential workbook for newcomers” را منتشر و به رایگان در اختیار عموم قرار داده است که حاوی مطالب کاربردی و مفیدی است که مهاجر تازه وارد را به صورت گام به گام با نحوه زندگی و کاریابی در کانادا آشنا می‌کند. اطلاعات ارائه شده در کتابچه مذکور مواردی از قبیل:

    * زندگی درکانادا و اطلاعات مربوط به سازمان‌هایی که برای کمک به مهاجران تازه وارد تاسیس شده‌اند
    * اهمیت دانستن یکی از دو زبان رسمی کانادا
    * کاریابی در کانادا شامل توضیحاتی در مورد مشاغل non-regulated و regulated کانادا، نحوه یافتن فرصت‌های شغل، و مراحل دریافت لایسنس‌ها و گواهینامه‌های حرفه‌ای
    * اهمیت گردآوری و ارائه مدارک و سوابق شغلی
    * گواهینامه‌ها و مدارک تحصیلی کانادایی و نحوه ارزیابی مدارک تحصیلی اخذ شده در سایر کشور

را شامل می‌شود.

این کتابچه که می‌توانید آن را از اینجا دانلود کنید حاصل یکی از صدها طرح‌ و برنامه‌ای است که دولت کانادا به منظور کمک به نیروهای متخصص مهاجر جهت جذب در بازار کار کانادا تدارک دیده‌است. به عبارت دقیق‌تر براساس مصوبه‌ای که اخیرا تصویب و توسط وزرای وزارت توسعه نیروی انسانی و مهارت‌ها (HRSDC) و وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا اعلام شد، دولت کانادا طی دو سال مبلغ ۵۰ میلیون دلار برای حمایت از نیروهای آموزش‌دیده و تسریع در ارزشیابی و ارزیابی مدارک و گواهینامه‌های فنی و تحصیلی آنها سرمایه‌گذاری می‌کند و وزارت کار کانادا موظف است تا سپتامبر سال ۲۰۰۹ چارچوب کاری مورد نیاز را آماده کند.

اگر به به تازگی به کانادا آمده‌اید یا قصد دارید در آینده نزدیک به این کشور مهاجرت کنید توصیه می‌کنم راهنمای مذکور را دانلود و آن را مطالعه کنید.
نکاتی در مورد IELTS

نکاتی چند در مورد IELTS

از مهمترین ارکان مهاجرت به استرالیا داشتن تسلط بر زبان انگلیسی است. تسلط بر زیان انگلیسی نه تنها در ارتباط با محیط جدید و دیگر استرالیاییها به شما کمک می کند بلکه از فاکتورهای مهم در به دست آوردن شغل دلخواه شما نیز خواهد بود. لذا ما توصیه می کنیم حتما در تقویت این امر مهم به جد تلاش نمایید.

International English Language Testing System یا همان IELTS امتحانی است که در آن توانایی شما در 4 مهارت Speaking, Writing, Listening  و  Reading مورد ارزیابی قرار می گیرد. این امتحان نسبتا سخت، در بیشتر موارد از بزرگترین موانع بر سر راه عزیزانی است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان را دارند که البته  با تلاش و جدیت شما می توانید در این آزمون موفق گردید.

 متاسفانه بسیاری از دوستان بعد از اینکه نمره  لازم را برای گرفتن Assessment و یا ارسال Application اخذ می کنند یک نفس راحت می کشند آن را بوسیده و کنار می گذراند غافل از اینکه نمره ILETS (حتی اگر شما نمره 7 داشته.) معیار مناسبی برای خوب بودن زبان شما نیست.

این آزمون از 9 نمره می باشد و در دو مودال (سطح) آکادمیک و جنرال می باشد.

حداقل نمره IELTS برای افراد مختلف به شرح ذیل می باشد.

ویزای دانشجویی

مقطع

نوع امتحان

نمره مورد نیاز

لیسانس

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

فوق لیسانس و دکتری

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6.5 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

 

ویزای دائم

حرفه

نوع امتحان

نمره مورد نیاز برای اسسمنت مدرک

نمره مورد نیاز برای ارسال مدارک به DIAC

مهندسین کامپیوتر،

بچه های فنی و حرفه ایی

 و دیگر رشته های دانشگاهی که توسط VETASSESS بررسی خواهند شد

Academic or General

نیاز نمی باشد

در هر چهار Skill حداقل 6

پزشکان و تمام رشته های مربوط

Academic

در هر چهار Skill حداقل 7

در هر چهار Skill حداقل 7

دیگر مهندسین

Academic or General

در هر چهار Skill حداقل 6  و یا داشتن 2 کارنامه جدا هر کدام با Overall 6 که در مجوع 2 کارنامه در هر باند حداقل یک نمره 6 وجود داشته باشد.

در هر چهار Skill حداقل 6

 

سئوالات متداول:

  1. آیا برای شروع پروسه مهاجرت بنده به IELTS نیاز دارم؟

پروسه مهاجرت 4 فاز اصلی دارد.

فاز اول: بررسی مدارک تحصیلی و کاری

فاز دوم: ارسال مدارک به DIAC

فاز سوم: انجام آزمایشات پزشکی

فاز چهارم: دریافت ویزا

مهندسین کامپیوتر، بچه های فنی و حرفه ایی و همه رشته هایی که بررسی مدارکشان توسط Vetassess می باشد برای فاز اول به IELTS نیاز ندارند ولی برای فاز دوم و ارسال مدارک حتما به IETLS  نیاز دارند. توجه داشته باشید فاز اول حداکثر 3 ماه خواهد بود و شما در نهایت به ILETS نیاز خواهید داشت. بهتر است شما پروسه مهاجرت خود را 4 ماه قبل از امتحان IELTS شروع کنید.

2.  من تا الان 3 بار امتحان IELTS  دادم و هر بار یک نمره زیر 6 گرفتم. آیا نمرات 6 من یکدیگر را همپوشانی کنند و نمره OVERALL من هم  6 باشد می توانم اقدام کنم؟

خیر. همپوشانی نمرات فقط برای مهندسینی که می خواهند توسط  Engineers Australia  اسسمنت شوند کارساز خواهد بود و آن هم فقط در فاز اول. در فاز دوم و برای ارسال به DIAC اگر شما 15 بار هم امتحان IELTS داده باشید و هربار یک نمره زیر 6 داشته باشید متاسفانه باید برای بار 16 امتحان IELTS داده و در هر 4 باند حداقل نمره 6 داشته باشید.

تنها زمانیکه شما برای ویزای اسپانسرشیپ ایالتی Subclass 475اقدام کنید می توانید Overall 6 داشته باشید. (یعنی یک و یا چند نمره شما می تواند زیر 6 باشد اما Overall باید 6 باشد.)

 

3. آیا بنده هیچ محدودیت زمانی برای ارایه IELTS دارم؟

به جز مهندسین کامپیوتر که اسسمنت مدارک آنها برای یکسال اعتبار دارد و باید سعی کنند در این مدت زمان IELTS خود را آماده کنند (وگرنه مجبور می شوند بعد از گذشت یکسال مجددا برای اسسمنت اقدام کنند) بقیه افراد هیچ محدودیت زمانی برای ارائه IELTS نخواهند داشت.

 

4. اعتبار زمانی ILETS چند مدت است؟

 هر بار که شما امتحان می دهید نتیجه آن تا 2 سال اعتبار دارد.

 

5. آیا همسر بنده نیز به ILETS نیاز دارد؟

لطفا به پاسخ این سوال دقت کنید:

الف: اگر شما برای کسب 120 امتیاز به 5 امتیاز همسر نیاز دارید بله.

برای اینکه شما 5 امتیاز همسر را کسب کنید، همسر شما باید:

  1. زیر 45 سال باشد.
  2. مدرک تحصیلی ایشان توسط مرجع مربوطه بررسی شده و جواب مثبت  گرفته باشد
  3. نمره IELTS  داشته باشد.

سئوال اصلی در اینجا این است که چه نمره. این کاملا به مرجع بررسی کننده مدارک بستگی دارد. که در جدول بالا توضیح دادیم. نکته اینجاست که اگر حتی مرجع بررسی کننده مدارک به IELTS  نیاز نداشته باشد شما برای اینکه 5 امتیاز همسر را بدست آورید باز هم به حداقل IELTS 4.5  نیاز خواهند داشت.

ب:  اگر برای کسب 120 امتیاز به امتیاز همسرتان نیاز نداشته باشید 2 گزینه دارید:

  1. ارائه IELTS 4.5  برای همسر (شما حداقل یکسال فرصت خواهید داشت)
  2. پرداخت 3510 دلار استرالیا (در تاریخ 30 مهرماه 1388) بابت 510 ساعت کلاس زبان که در استرالیا برای همسرتان برگزار می شود.

باز هم اکیدا به شما توصیه می کنیم قضیه زبان را بسیار جدی بگیرید و به IELTS بسنده نکنید. زبان قوی در اینجا برای شما و همراهانتان بسیار حیاتی و اساسی است.

نکته دیگر اینکه اگر برای کسب نمره IELTS با استاد خصوصی کار می کنید حتما از او بخواهید کارنامه شخص خودش را به شما نشان دهد. اگر به هر دلیل حاضر نشد به شما نمره IELTS خود را نشان دهد با استاد دیگری کار کنید.

در اینجا لیست آموزشگاهها و برخی از اساتید را که تا به حال نتایج خوبی را ارائه داده اند آورده ایم ولی باز هم توصیه می کنیم حداقل  یکی دو استاد را امتحان کنید.

آموزشگاهها

تهران

آموزشگاه آریان پور:

02122277850

خیابان شریعتی، روبروی حسینیه ارشاد

 

کرج

مجتمع فنی تهران

02612209102

میدان آزادگان، نبش ایران فیلم.

 

رشت

آموزشگاه کیش:

01312229793

 

 

اساتید

تهران

استاد تهرانی:

02122882138

leilatehrani@ymail.com

 

کرج  (و تهران)

استاد هومن محبی:

09122683974

houman.mohebi@gmail.com

رشت

استاد دهقانی:

09111358631

 

استاد رمضانیا:

09113395014

 

 

کرمان

استاد خداپرست:

09133402819

 

 

 

وب سایتهای بسیار مفید در مورد IELTS

http://www.ielts-exam.net

http://www.ielts-blog.com

 

وب سایت ثبت نام IELTS در ایران.

http://www.iuc.ac.ir/home-fa.html

http://www.ieltstehran.com/index.php?sn=home〈=fa



نحوه ی اخذ پناهندگی سیاسی | اخذ پناهندگی سیاسی | پناهندگی سیاسی | اخذ پناهندگی سیاسی | پناهندگی سیاسی در سوئد | پناهندگی سیاسی در انگلستان | شرایط پناهندگی سیاسی | پناهندگی سیاسی در انگلیس | پناهندگی سیاسی در انگلستان | پناهندگی سیاسی در انگلیس |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله