توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



ثبت شرکت در مالزی
ثبت دفتر نمایندگی یا سرپرستی شرکتهای ایرانی در مالزی یکی از بهترین راهها برای اخد اقامت مالزی می باشد که صاحبان شرکتهای ایرانی می توانند برای آن اقدام نمایند. این روش مانند هر روش دیگر دارای مزایا و معایبی می باشد که لازم است متقاضیان ضمن بررسی روشهای مختلف برای اخذ اقامت راهی را انتخاب نمایند که با شرایطشان بهترین سازگاری را داشته باشد.
در این روش متقاضی می بایست شرکت خود را در مالزی راه اندازی نماید. این نمایندگی می بایست کلیه هزینه های خود را از شرکت مادر در ایران تامین نماید و اجازه کسب درآمد در مالزی را مگر در شرایط خاص ندارد. هیچ اجباری نیز برای سرمایه گذاری در مالزی ندارد لذا این روش راهیست کم هزینه و سریع برای اخذ ویزای اقامت تجاری که بین 2 تا 3 سال اجازه اقامت را فراهم می کند و معمولاً تا 3 بار یا حتی بیشترنیز قابل تمدید است.

اگر شما در حال حاضر علاقمند به زندگی و راه اندازی کسب و کار در مالزی هستید اما هنوز طرح مشخصی ندارید و یا نمی خواهید قبل از اخذ اقامت دست به ریسک بزنید و در عین حال دارای شرکت ثبت شده در ایران هستید ، می توانید از این راه استفاده نموده و علاوه بر گرفتن اقامت مالزی در این کشور مستقر شوید و هر زمان که تصمیمی قطعی برای راه اندازی کسب و کار گرفتید آنگاه به راحتی و مجدداً بدون اجبار به سرمایه گذاری یک شرکت مالزیایی به ثبت برسانید و فعالیت های تجاری خود را در مالزی تحت پوشش شرکت مالزیایی خود قرار دهید. در این حالت شما از مزایای ثبت شرکت در مالزی برخوردار خواهید شد اما چون اقامت خود را از طریق ثبت نمایندگی شرکت ایرانی خود در مالزی بدست آورده اید در واقع مجبور به انتقال سرمایه خود نیز به مالزی نشده اید. چنانچه شما بخواهید از ابتدا از طریق ثبت شرکت مالزیایی اقدام به اخذ اقامت نمائید می بایست در قدم اول حداقل یکصد هزار دلار سرمایه را به مالزی منتقل نموده و در همان کشور به جریان بیاندازید این راه به نظر منطقی نیست که متقاضیان در ابتدا سرمایه ای را به مالزی منتقل کنند در شرایطی که احتمالاً هنوز طرح قطعی برای تجارت و کسب و کار در این کشور ندارند. لذا شما می توانید ابتدا اقامت را با ثبت دفتر نمایندگی شرکت ایرانی خود دریافت نمائید و بعد شرکت مالزیایی را به ثبت برسانید و چون در این حالت اقامت شما منوط به سرمایه گذاری در مالزی نیست عملاً تنها در حدی سرمایه به مالزی منتقل می کنید که نیاز دارید و دیگر حداقل و حداکثر قانونی برای شما مطرح نیست.

گردش کار:

نوع فعالیت: تولیدی یا خدماتی

شرایط اولیه:-

   1. وجود شرکت خصوصی با مالکیت تام در کشور مبداء
   2. آخرین مدارک حسابرسی سالیانه شرکت در کشور مبداء ( شرکت ایرانی باید حد اقل دوسال مالی فعال بوده باشد )

    

سمت مهاجرین شامل: ویزای 2تا 3 ساله با مجوز ورود خروج مکرر با امکان تمدید تا 3 دوره (که تمدید آن منوط به شرایط فعالیت شرکت می باشد)

    

تعداد کارمندان یا سهامداران شرکت ایرانی که می توانند از سمت نماینده مهاجر استفاده نمایند: حداکثر 3 نفر  به همراه همسر و فرزندان زیر 18 سال  در صورت نیاز به سمت دیگر باید با نحوه فعالیت شرکت متناسب باشد.

    

مدت زمان مورد نیاز: 2 ماه

پس از اخذ مجوز، هزینه های مربوطه باید پرداخت شود:

هزینه سالیانه اخذ ویزا 200 دلار برای هر پاسپورت (بر اساس کشور مهاجر)

    

مراحل بررسی:-

مرحله اول- ارائه مدارک به مسئولین

مرحله دوم- متقاضی باید طی مدت 3 ماه برای اخذ ویزا پس از دریافت مجوز در مالزی باشد

مرحله سوم- دریافت ویزا از دفتر مرکزی اداره اقامت مالزی

    

مراحل تمدید

باید 3 ماه قبل از خاتمه اعتبار فرم درخواست تمدید ویزا را ارائه نمود

    

    

مدارک مورد نیاز برای ثبت نمایندگی و اخذ اقامت مالزی

    

مدارک باید در سه (3) نسخه تهیه شود:

متقاضیان جدید ثبت دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای:

   1. آخرین گزارش سالیانه یا اظهار نامه مالی شرکت (مدارک حسابرسی، نیازی به ارائه مدارک رسمی نیست، اظهار نامه و گزارشات مالی با مهر بر روی سر برگ شرکت قابل قبول می باشند)*
   2. کپی اساسنامه و مفاد شرکت *
   3. کپی مدارک مربوط به سهام داران و درصد سهام*
   4. کپی به تایید رسیده دادگستری مدارک ثبت شرکت مادر*
   5. مشخصات و اطلاعات دیگری از شرکت و بروشورهای مربوطه
   6. تکمیل فرم های مربوطه

    

برای سمت نماینده مهاجر:

1. کپی کامل پاسپورت*

2. کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

3. عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان*

4. رزومه نماینده مامور به کار*

5. آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

6. پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7. فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

تجدید یا تمدید دفتر نمایندگی یا دفتر منطقه ای و سمت مهاجر:

1.     قرارداد اجاره دفاتر

2.     برگ پرداخت سهم کارگر به صندوق حمایت از کارگر (در صورت استخدام مالایی)

3.     کپی کامل پاسپورت*

4.     کپی کامل پاسپورت همراهان (همسر و فرزندان) *

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     تکمیل فرم های مربوطه

7.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

اضافه یاجابجایی سمت نماینده مهاجر برای دفتر نمایندگی یادفتر منطقه ای:

1.     کپی کامل پاسپورت*

2.     کپی کامل همراهان (همسر و فرزندان) *

3.     رزومه نماینده مامور به کار

4.     آخرین مدرک تحصیلی نماینده*

5.     عقد نامه و مدارک مربوط به فرزندان (در صورت همراه بودن)*

6.     پنج قطعه عکس از هر یک از متقاضیان

7.     تکمیل فرم مربوطه

8.     فرم ضمیمه برای هر یک از سمتهای کاری مهاجرین

    

توجه:

(*)- تمامی مدارک باید به انگلیسی ترجمه و به تایید دادگستری، وزارت خارجه ایران و سفارت مالزی در تهران رسیده باشد.

توجه: نکته بسیار مهم

      مزیت استفاده از خدمات ثبت دفتر نمایندگی در واقع اخذ اقامت مالزی به شیوه ای خیلی سریع و آسان برای صاحبان شرکتهای ایرانیست. بدیهی است که این اقامت فرصت لازم را در اختیار متقاضیان قرار می دهد تا با خیال راحت به بررسی و مطالعه بازار مالزی بپردازند، و در هر زمان که مایل باشند می توانند به راحتی با ثبت یک شرکت که ملیت مالزیایی دارد نسبت به انجام کسب و کار در مالزی اقدام نمود. شرکت با ملیت مالزیایی نیز می تواند دارای مالکیت 100 % خارجی باشد و استفاده از شرکای مالزیایی تنها در برخی موارد نیاز است. معمولاً متقاضیان ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار مایلند هر دو نوع شرکت را از ابتدا ثبت نمایند تا با خیال راحت بتوانند برای آینده برنامه ریزی کنند.

از جنبه تکنیکی نیز همراه کردن ثبت هر سه مرحله کار، یعنی؛ ثبت نمایندگی شرکت ایران ، اخذ اقامت کشور مالزی و ثبت شرکت مالزیایی به متقاضیان این برنامه کمک می کند تا به فراخور برنامه تجاری خود همه مراحل را توسط یک وکیل انجام دهند تا از پرداخت هزینه های مختلف ناشی از دست به دست شدن این مراحل در روند قانونی خودداری نمایند.
راهنمای نوشتن رزومه برای متقاضیان تحصیل در مالزی
شیوه های متفاوتی برای نگارش رزومه متداول و مرسوم است و هر کس به مقتضای سلیقه و هدفی که از نگارش رزومه دارد ، شیوه خاصی را بر می گزیند . اما به طور کلی اصول و سرفصل بندی عمومی رزومه ها به شرح زیر است:

 

  1- جزئیات شخصی(Personal Details) 

اغلب رزومه ها با این بخش آغاز می شوند . آن چه می بایست در این بخش ذکر شود شامل نام ، جنسیت، شماره پاسپورت، ملیت، تاریخ تولد و مشابهات آن است. درج این اطلاعات در رزومه ضروری است.

 

 2- پروفایل شخصی(Personal Profile)     

وارد کردن پروفایل در رزومه امری سلیقه ای است و ضروری محسوب نمی شود . آن چه در پروفایل به نگارش در می آید ، تصویری کلی و گویا از شما است که به طور جزئی تر در سایر بخش های رزومه ذکر می شود.

 

3- تحصیلات و توانایی های علمی(Education and Qualifications) 

این بخش شامل تمام سوابق تحصیلی و علمی شما ، از دیپلم دبیرستان و نام دبیرستان گرفته تا آخرین مدرک تحصیلی ، رشته ها و گرایش ها و زمان بندی هر دوره ی تحصیلی خواهد بود. به یاد داشته باشید که حتماً ذکر کنید در حال حاضر مشغول گذراندن چه دوره ای هستید . سایر دوره های علمی - کابردی که در کنار تحصیل آکادمیک گذرانده اید را هم حتماً بنویسید. درج این قسمت در رزومه الزامی است.

 

4- سوابق شغلی  (Skills and Work Experiences)  

در این بخش باید کل سوابق شغلی شما ، اعم از تمام وقت یا پاره وقت ، با ذکر نام و تلفن یا آدرس محل کار ، به اضافه تاریخ و دوره اشتغال فهرست شود. درج این قسمت نیز در رزومه الزامی است

 

 5- انتشارات و مقالات(Publications)    

فهرست کتب و مقالاتی که منتشر کرده و یا در کنفرانس ها ارائه نموده اید به اضافه زمان انتشار را در این بخش بیاورید. اگر خلاصه مقالات را به رزومه ضمیمه نمایید بهتر است. طبعاً درج این قسمت در رزومه الزامی نیست.

 

 6- سایر اطلاعات(Additional Information)  

نگارش این قسمت نیز ضروری نیست ، اما چنان چه لازم دانستید توضیحی جانبی روی سوابق تحصیلی و شغلی خود بنویسید ، می توانید این بخش را اضافه نمایید.

 

7 - علائق(Interests) 

فهرستی از علائق خود در زمینه های فوق برنامه مثل ورزش یا هنر را در این بخش بنویسید و احیاناً اگر سوابق حرفه ای در این زمینه ها دارید حتما ذکر کنید.

 

 8 - معرف ها(References)  

نام ، رتبه ، درجه تحصیلی ، آدرس یا تلفن و کلاً اطلاعات مربوط به معرفین خود ( که معمولا اساتید یا کارفرمای شما هستند ) را در این بخش بیاورید . این معرف ها می بایست همان معرفینی باشند که توصیه نامه های شما را تکمیل نموده اند.

 

* سایر توصیه ها

- پیش از نگارش رزومه ، خوب در مورد سوابق تحصیلی و شغلی خود فکر کنید تا چیزی را از قلم نیاندازید . سعی کنید تا حد امکان ، مدارکی دال بر سوابقتان آماده و ترجمه کنید تا ضمیمه رزومه نمایید.

- از دروغگویی یا بزرگنمایی جداً پرهیز کنید ، ممکن است برایتان دردسر ساز شود!

- بهتر است رزومه را در 2 روی یک کاغذ A4  تنظیم نمایید. بهترین حجم رزومه در همین حد است.

- حتماً فایل یا چند نسخه اضافه از رزومه برای خودتان نگه دارید تا در صورت لزوم از آن ها استفاده کنید.

- در مورد نگارش انگلیسی ، حتماً درباره متن رزومه با یک مترجم و یا کسی که انگلیسی ادبی را به خوبی می داند مشورت کنید.

- رزومه را حتما تایپ کنید و از ارائه رزومه دست نویس جداً خود داری کنید.


شیوه نوشتن اساسنامه شرکت | نوشتن اساسنامه | روش نوشتن اساسنامه | نوشتن اساسنامه | روش نوشتن اساسنامه | نوشتن اساسنامه | شیوه نوشتن فرم | شیوه رزومه نوشتن | شيوه نوشتن اساسنامه | طریق نوشتن اساسنامه |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله