توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



رشته های پرطرفدار مقطع کارشناسی در مالزی
رشته های تحصیلی که در پی می آیند، از لحاظ کیفیت دوره ها، بازار کار مناسب و سایر عوامل مورد سنجش قرارگرفته و انتخاب شده اند. مشاوران ایران ایندیا این رشته ها را به لحاظ آینده شغلی مناسب به متقاضیان دوره های کارشناسی در مالزی پیشنهاد می دهند.

ردیف

نام رشته تحصیلی

طول دوره کارشناسی

شهریه کل دوره کارشناسی

دانشگاه برگزار کننده

دانشگاه ارائه دهنده مدرک

پیش نیاز

1

فناوری اطلاعات  (IT) و مهندسی نرم افزار

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی تجربی / ریاضی با معدل 14 به بالا از ایران

2

گرافیک

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

3

معماری و طراحی داخلی

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

4

معماری

پنج سال

85000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

5

تجارت الکترونیک

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی با معدل 14 به بالا از ایران

6

مدیریت مهمانپذیری (گردشگری و توریسم)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

7

مهندسی کامپیوتر و شبکه

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی یا کامپیوتر از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

8

مهندسی برق و الکترونیک

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

9

طراحی صنعتی

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

10

مدیریت ساخت و ساز

سه سال

51000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

11

تجارت بین الملل

سه سال

41200 رینگیت

Olympia

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی مرتبط از Olympia یا پیش دانشگاهی از ایران

12

طراحی بازی های کامپیوتر

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

13

مدیریت بازرگانی

سه سال

41800 رینگیت

KBU

Angelia Ruskin

انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت از KBU یا پیش دانشگاهی از ایران

14

مهندسی پزشکی

چهار سال

55000 رینگیت

MMU

MMU

پیش دانشگاهی مهندسی از MMU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل 16 به بالا از ایران

15

هوش مصنوعی

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

16

طراحی مُد و لباس

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

17

انیمیشن

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

18

روزنامه نگاری و علوم ارتباطات

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

19

مدیریت ورزش

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

20

مدیریت اجرایی (BBA)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

نکته های بسیار مهم:

الف) کلیه ی دانشگاه های مالزی هزینه ای به عنوان حق ثبت نام و ورودی از دانشجویان خارجی دریافت می کنند که جدا از شهریه محاسبه می شوند. این هزینه یک بار و در سال اول از دانشجو دریافت خواهد شد و برای دانشگاه های فوق به این شرح است:

1- دانشگاه APIIT / UCTI: 250 دلار با مدارک + 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

2- دانشگاه KBU: 530 دلار همراه با مدارک

3- دانشگاه Limkokwing: 1960 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

4- دانشگاه Olympia: 1000 دلار با مدارک

5- دانشگاه MMU: 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

ب) تمام رشته های فوق چنانکه در قسمت "پیش نیاز" آورده شده است، نیاز به گذراندن دوره های پیش دانشگاهی دارند. اگر مدرک تجصیلی شما دیپلم دبیرستان باشد و پیش دانشگاهی نداشته باشید، یا اینکه نمرات پیش دانشگاهی شما مناسب نباشند، باید در خود دانشگاه یک سال دوره ی پیش دانشگاهی مطابق با رشته مورد علاقه تان بگذرانید که هزینه ی آن یک سال نیز جداگانه محاسبه خواهد شد.

پ) برای کلیه متقاضیانی که مدرک آیلتس با حداقل نمره 6.0 یا تافل با نمره حداقل 550 نداشته باشند الزامی است که پیش از شروع به تحصیل در رشته ی مورد علاقه شان، یک دوره تکمیلی زبان انگلیسی را در دانشگاه بگذرانند. برای این کار دانشگاه از دانشجو تست تعیین سطح زبان می گیرد و بسته به سطح دانشجو برای وی دوره مناسب را مشخص می کند که بین حداقل 1 تا حداکثر 12 ماه متغیر است. هزینه دوره های زبان نیز جداگانه دریافت می شود.

ت) سالانه در حدود 300 تا 350 دلار هزینه بابت تمدید بیمه، ویزا، عضویت های مختلف (مانند عضویت کتابخانه) باید در نظر بگیرید.

ث) هزینه های خوابگاه و اسکان را در محاسبات خود فراموش نکنید.

ج) برای اطلاعات بیشتر در مورد هر رشته روی عنوان دانشگاه ارائه دهنده آن رشته کلیک کنید.

چ) برای مشاوره و سنجش شرایط حتماً از طریق ایمیل، تلفن یا به صورت حضوری از مشاورین ایران ایندیا کمک بگیرید.
راهنمای آنلاین برای مهاجران کانادا
دفتر FCRO که تحت نظر وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا و به منظور کمک به موفقیت متخصصان و نیروهای کار آموزش‌دیده خارجی و جذب هر چه سریع‌تر آنها در بازار کار کانادا فعالیت می‌کند، اخیرا کتابچه‌ای به نام “Planning to work in Canada? An essential workbook for newcomers” را منتشر و به رایگان در اختیار عموم قرار داده است که حاوی مطالب کاربردی و مفیدی است که مهاجر تازه وارد را به صورت گام به گام با نحوه زندگی و کاریابی در کانادا آشنا می‌کند. اطلاعات ارائه شده در کتابچه مذکور مواردی از قبیل:

    * زندگی درکانادا و اطلاعات مربوط به سازمان‌هایی که برای کمک به مهاجران تازه وارد تاسیس شده‌اند
    * اهمیت دانستن یکی از دو زبان رسمی کانادا
    * کاریابی در کانادا شامل توضیحاتی در مورد مشاغل non-regulated و regulated کانادا، نحوه یافتن فرصت‌های شغل، و مراحل دریافت لایسنس‌ها و گواهینامه‌های حرفه‌ای
    * اهمیت گردآوری و ارائه مدارک و سوابق شغلی
    * گواهینامه‌ها و مدارک تحصیلی کانادایی و نحوه ارزیابی مدارک تحصیلی اخذ شده در سایر کشور

را شامل می‌شود.

این کتابچه که می‌توانید آن را از اینجا دانلود کنید حاصل یکی از صدها طرح‌ و برنامه‌ای است که دولت کانادا به منظور کمک به نیروهای متخصص مهاجر جهت جذب در بازار کار کانادا تدارک دیده‌است. به عبارت دقیق‌تر براساس مصوبه‌ای که اخیرا تصویب و توسط وزرای وزارت توسعه نیروی انسانی و مهارت‌ها (HRSDC) و وزارت شهروندی و مهاجرت کانادا اعلام شد، دولت کانادا طی دو سال مبلغ ۵۰ میلیون دلار برای حمایت از نیروهای آموزش‌دیده و تسریع در ارزشیابی و ارزیابی مدارک و گواهینامه‌های فنی و تحصیلی آنها سرمایه‌گذاری می‌کند و وزارت کار کانادا موظف است تا سپتامبر سال ۲۰۰۹ چارچوب کاری مورد نیاز را آماده کند.

اگر به به تازگی به کانادا آمده‌اید یا قصد دارید در آینده نزدیک به این کشور مهاجرت کنید توصیه می‌کنم راهنمای مذکور را دانلود و آن را مطالعه کنید.
نکاتی در مورد IELTS

نکاتی چند در مورد IELTS

از مهمترین ارکان مهاجرت به استرالیا داشتن تسلط بر زبان انگلیسی است. تسلط بر زیان انگلیسی نه تنها در ارتباط با محیط جدید و دیگر استرالیاییها به شما کمک می کند بلکه از فاکتورهای مهم در به دست آوردن شغل دلخواه شما نیز خواهد بود. لذا ما توصیه می کنیم حتما در تقویت این امر مهم به جد تلاش نمایید.

International English Language Testing System یا همان IELTS امتحانی است که در آن توانایی شما در 4 مهارت Speaking, Writing, Listening  و  Reading مورد ارزیابی قرار می گیرد. این امتحان نسبتا سخت، در بیشتر موارد از بزرگترین موانع بر سر راه عزیزانی است که قصد مهاجرت به کشورهای انگلیسی زبان را دارند که البته  با تلاش و جدیت شما می توانید در این آزمون موفق گردید.

 متاسفانه بسیاری از دوستان بعد از اینکه نمره  لازم را برای گرفتن Assessment و یا ارسال Application اخذ می کنند یک نفس راحت می کشند آن را بوسیده و کنار می گذراند غافل از اینکه نمره ILETS (حتی اگر شما نمره 7 داشته.) معیار مناسبی برای خوب بودن زبان شما نیست.

این آزمون از 9 نمره می باشد و در دو مودال (سطح) آکادمیک و جنرال می باشد.

حداقل نمره IELTS برای افراد مختلف به شرح ذیل می باشد.

ویزای دانشجویی

مقطع

نوع امتحان

نمره مورد نیاز

لیسانس

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

فوق لیسانس و دکتری

Academic

در اکثر رشته ها حداقل 6.5 و در برخی رشته های پزشکی و حقوق نمره 7

 

ویزای دائم

حرفه

نوع امتحان

نمره مورد نیاز برای اسسمنت مدرک

نمره مورد نیاز برای ارسال مدارک به DIAC

مهندسین کامپیوتر،

بچه های فنی و حرفه ایی

 و دیگر رشته های دانشگاهی که توسط VETASSESS بررسی خواهند شد

Academic or General

نیاز نمی باشد

در هر چهار Skill حداقل 6

پزشکان و تمام رشته های مربوط

Academic

در هر چهار Skill حداقل 7

در هر چهار Skill حداقل 7

دیگر مهندسین

Academic or General

در هر چهار Skill حداقل 6  و یا داشتن 2 کارنامه جدا هر کدام با Overall 6 که در مجوع 2 کارنامه در هر باند حداقل یک نمره 6 وجود داشته باشد.

در هر چهار Skill حداقل 6

 

سئوالات متداول:

  1. آیا برای شروع پروسه مهاجرت بنده به IELTS نیاز دارم؟

پروسه مهاجرت 4 فاز اصلی دارد.

فاز اول: بررسی مدارک تحصیلی و کاری

فاز دوم: ارسال مدارک به DIAC

فاز سوم: انجام آزمایشات پزشکی

فاز چهارم: دریافت ویزا

مهندسین کامپیوتر، بچه های فنی و حرفه ایی و همه رشته هایی که بررسی مدارکشان توسط Vetassess می باشد برای فاز اول به IELTS نیاز ندارند ولی برای فاز دوم و ارسال مدارک حتما به IETLS  نیاز دارند. توجه داشته باشید فاز اول حداکثر 3 ماه خواهد بود و شما در نهایت به ILETS نیاز خواهید داشت. بهتر است شما پروسه مهاجرت خود را 4 ماه قبل از امتحان IELTS شروع کنید.

2.  من تا الان 3 بار امتحان IELTS  دادم و هر بار یک نمره زیر 6 گرفتم. آیا نمرات 6 من یکدیگر را همپوشانی کنند و نمره OVERALL من هم  6 باشد می توانم اقدام کنم؟

خیر. همپوشانی نمرات فقط برای مهندسینی که می خواهند توسط  Engineers Australia  اسسمنت شوند کارساز خواهد بود و آن هم فقط در فاز اول. در فاز دوم و برای ارسال به DIAC اگر شما 15 بار هم امتحان IELTS داده باشید و هربار یک نمره زیر 6 داشته باشید متاسفانه باید برای بار 16 امتحان IELTS داده و در هر 4 باند حداقل نمره 6 داشته باشید.

تنها زمانیکه شما برای ویزای اسپانسرشیپ ایالتی Subclass 475اقدام کنید می توانید Overall 6 داشته باشید. (یعنی یک و یا چند نمره شما می تواند زیر 6 باشد اما Overall باید 6 باشد.)

 

3. آیا بنده هیچ محدودیت زمانی برای ارایه IELTS دارم؟

به جز مهندسین کامپیوتر که اسسمنت مدارک آنها برای یکسال اعتبار دارد و باید سعی کنند در این مدت زمان IELTS خود را آماده کنند (وگرنه مجبور می شوند بعد از گذشت یکسال مجددا برای اسسمنت اقدام کنند) بقیه افراد هیچ محدودیت زمانی برای ارائه IELTS نخواهند داشت.

 

4. اعتبار زمانی ILETS چند مدت است؟

 هر بار که شما امتحان می دهید نتیجه آن تا 2 سال اعتبار دارد.

 

5. آیا همسر بنده نیز به ILETS نیاز دارد؟

لطفا به پاسخ این سوال دقت کنید:

الف: اگر شما برای کسب 120 امتیاز به 5 امتیاز همسر نیاز دارید بله.

برای اینکه شما 5 امتیاز همسر را کسب کنید، همسر شما باید:

  1. زیر 45 سال باشد.
  2. مدرک تحصیلی ایشان توسط مرجع مربوطه بررسی شده و جواب مثبت  گرفته باشد
  3. نمره IELTS  داشته باشد.

سئوال اصلی در اینجا این است که چه نمره. این کاملا به مرجع بررسی کننده مدارک بستگی دارد. که در جدول بالا توضیح دادیم. نکته اینجاست که اگر حتی مرجع بررسی کننده مدارک به IELTS  نیاز نداشته باشد شما برای اینکه 5 امتیاز همسر را بدست آورید باز هم به حداقل IELTS 4.5  نیاز خواهند داشت.

ب:  اگر برای کسب 120 امتیاز به امتیاز همسرتان نیاز نداشته باشید 2 گزینه دارید:

  1. ارائه IELTS 4.5  برای همسر (شما حداقل یکسال فرصت خواهید داشت)
  2. پرداخت 3510 دلار استرالیا (در تاریخ 30 مهرماه 1388) بابت 510 ساعت کلاس زبان که در استرالیا برای همسرتان برگزار می شود.

باز هم اکیدا به شما توصیه می کنیم قضیه زبان را بسیار جدی بگیرید و به IELTS بسنده نکنید. زبان قوی در اینجا برای شما و همراهانتان بسیار حیاتی و اساسی است.

نکته دیگر اینکه اگر برای کسب نمره IELTS با استاد خصوصی کار می کنید حتما از او بخواهید کارنامه شخص خودش را به شما نشان دهد. اگر به هر دلیل حاضر نشد به شما نمره IELTS خود را نشان دهد با استاد دیگری کار کنید.

در اینجا لیست آموزشگاهها و برخی از اساتید را که تا به حال نتایج خوبی را ارائه داده اند آورده ایم ولی باز هم توصیه می کنیم حداقل  یکی دو استاد را امتحان کنید.

آموزشگاهها

تهران

آموزشگاه آریان پور:

02122277850

خیابان شریعتی، روبروی حسینیه ارشاد

 

کرج

مجتمع فنی تهران

02612209102

میدان آزادگان، نبش ایران فیلم.

 

رشت

آموزشگاه کیش:

01312229793

 

 

اساتید

تهران

استاد تهرانی:

02122882138

leilatehrani@ymail.com

 

کرج  (و تهران)

استاد هومن محبی:

09122683974

houman.mohebi@gmail.com

رشت

استاد دهقانی:

09111358631

 

استاد رمضانیا:

09113395014

 

 

کرمان

استاد خداپرست:

09133402819

 

 

 

وب سایتهای بسیار مفید در مورد IELTS

http://www.ielts-exam.net

http://www.ielts-blog.com

 

وب سایت ثبت نام IELTS در ایران.

http://www.iuc.ac.ir/home-fa.html

http://www.ieltstehran.com/index.php?sn=home〈=fa



رشته های مورد پذیرش برای دکترای پرستاری | گرفتن پذیرش در دانشگاهای کانادا برای دوره دکترای پرستاری | دکترای پرستاری در مالزی مورد تایید | هزینه تحصیل در رشته دکترای پرستاری در مالزی | شرایط پذیرش رشته پرستاری | دانشگاه المان پذیرش در رشته پرستاری | دکترای پرستاری در کانادا | دکترای پرستاری کانادا | تحصیل دررشته دکترای پرستاری در مالزی | زبان انگلیسی لازم جهت دکترای پرستاری |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله