توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



راهنمای سرمایه گذاری در سوئد
سرمایه گذاری در سوئد

کشور سوئد قوانین و مقررات ویژه‌ای را برای کمک به کسانی که مایل به سرمایه‌گذاری در سوئد هستند وضع نموده است.این قوانین شامل کمک از جانب دستگاههای دولتی ونیز اجازه اقامت در سوئد می‌شود.
سرمایه گذاری در سوئد از طریق ثبت شرکت

در سوئد انواع مختلفی از شرکتها وجود دارد که عبارتند از شرکت سهامی خاص، شرکت سهامی عام، شرکت با مسوولیت محدود. هرکدام از انواع فوق مربوط به نیاز‌های خاص و شرایط خاصی است. ثبت شرکت در سوئد نیازی به تابعیت سوئد و یا سرمایه گذاری هنگفتی ندارد
سرمایه گذاری در سوئد از طریق خرید شرکت

بسیاری از شرکت‌های کوچک و سودده سوئدی به دلیل کهولت سنی صاحب شرکت توانایی ادامه کار را ندارند و به دنبال یافتن سرمایه‌گذار و یا صاحبی جدید میگردند. در صورتی که شما از تخصص مورد نیاز در رشته‌ای برخوردار هستید راه برای سرمایه‌گذاری و آغاز کسب و کار در سوئد باز است.
ثبت شرکت با دادن ایده

در صورتی که ایده‌ای برای ثبت شرکت دارید می‌توان با جذب سرمایه‌گذاران سوئدی در زمینه‌های مختلف اقدام به ثبت شرکت در سوئد نمایید. این کار نیاز به ثبت حقوقی ایده،‌ برگزاری جلسات متعدد با سرمایه‌گذاران سوئدی، تعریف و توجیه ایده در زمینه‌های مختلف و کسب مجوزهای مورد نیاز می‌باشد.
پیش از ورود به استرالیا

باید کارهایی را قبل از ورود انجام دهید و چیز هایی را حتما همراه خود بیاورید :

۱-واکسیناسیون در برابر هپاتیت   ۲-ترجمه* شناسنامه و اصل آن   ۳-ترجمه گواهینامه رانندگی و اصل آن          ۴-ترجمه گواهی عدم سوء پیشینه   ۵-ترجمه تمامی سوابق کاری و اصل آنها   ۶-ترجمه تمامی گواهی های دوره های آموزشی یا مهارتی و اصل آنها   ۷-ترجمه مدرک تحصیلی و اصل آن   ۸-اصل گواهینامه بین المللی**   ۹-کپی مدرک تائیدیه تحصیلی یا همان Assessment مدرک شما   ۱۰-ارز همراه را فقط به صورت دلار استرالیا همراه بیاورید و گر نه ضرر زیادی در هنگام تبدیل خواهید کرد.

*ترجمه ها ترجیحا به تائید امورخارجه رسیده باشد.                                                                   **برای بین المللی کردن گواهینامه اصل گواهینامه معتبر را با اصل گذرنامه و ۲۵۰۰۰۰ ریال وجه نقد در تهران به خیابان خرمشهر ـ خیابان عربعلی ـ سازمان اتوموبیلرانی و جهانگردی ببرید.۱ روزه انجام میشود!

تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

کشور سوئد در سالهای اخیر یکی از بهترین فرصتهای تحصیلی برای دانشجویان به شمار می آید. هزینه رایگان تحصیل، سطح بالای دانشگاهها از نظر آموزشی و نیز رشته‌های به زبان انگلیسی از جمله مهمترین دلایل جذب دانشجو از سراسر دنیا به سوئد است.
در ادامه به صورت تیتر وار به برخی عناوین مهم در رابطه با تحصیل در سوئد پرداخته می‌شود. در صورتی که علاقه‌مند به ادامه تحصیل در سوئد هستید می‌توانید از خدمات رایگان مشاورین مهاجرت استفاده کنید.
هزینه تحصیل در سوئد

در کشور سوئد تحصیلات در تمام مقاطع رایگان است(تا سال ۲۰۱۱) و دانشجویان هیچ هزینه ای برای تحصیل در دانشگاههای سوئد پرداخت نمی‌کنند. به تازگی دولت تصمیم به قرار دادن هزینه‌ای برای بررسی مدارک متقاضیان نموده که مبلغ آن ۱۰۰۰ کرون است.(جهت مشاهده برابری نرخ ارز سوئد با پول ایران اینجا را کلیک کنید
هزینه زندگی در سوئد

هزینه زندگی یک دانشجو در کشور سوئد با در نظر گرفتن اجاره خوابگاه وغذا ـ رفت و آمد ـ حدود ۳۵۰۰ کرون می‌باشد. این هزینه‌ها در شهرهای مختلف متفاوت است. همچنین عوامل بسیاری در تغییر این مبلغ سهم دارند. مانند داشتن فرزند، نیاز به شرایط خاص، محل زندگی و …
اخذ پذیرش جهت دانشگاه‌های سوئد

اکثر دانشگاه‌های معتبر سوئد به انگلیسی تدریس دارند.برای ورود به دانشگاه‌ها داشتن مدرک معتبر بین‌المللی زبان در اکثر موارد الزامی است. گذراندن دوره پیش دانشگاهی و یا دیبلم چهار ساله نظام قدیم نیز اجباری است.
کار در سوئد

دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی هستند اجازه کار در سوئد را دارند ومی‌توانند به صورت نیمه وقت کار کنند. این قانون شامل همراه(برای مثال همسر) دارنده ویزای تحصیلی نمی‌شود.(اطلاعات بیشتر در مورد کار در سوئد و قوانین مربوطه را می‌توانید با عضویت در خبرنامه و یا صفحه کار در سوئد به دست آورید.
ترم‌های تحصیلی در دانشگاه‌های سوئد

۱/ ترم پاییز
۲/ ترم بهار

معمولا در ترم بهار تعداد رشته ها محدودتر هستند.
سیستم آموزشی به صورت ترمی و زبان آموزشی در مقطع لیسانس برای اکثر رشته‌ها سوئدی است(به استثنای چند رشته معدود). اکثر رشته‌ها در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی هستند.
مدارک مورد نیاز متقاضیان کارشناسی و کارشناسی ارشد

مدرک دیپلم, مدرک پیش دانشگاهی, ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی.(کپی تائید شده)
مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس), ریز نمرات (>فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس).(کپی تائید شده). شماره تماس و نام فردی در دانشگاه که این مدارک را تائید کرده نیز باید در زیر این مدارک قید شود تا مسولان دانشگاه سوئد در صورت لزوم بتوانند با او تماس بگیرند. ( متقاضیان فوق لیسانس )
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند ۱
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند ۲ ( متقاضیان فوق لیسانس )
سابقه کار(در صورت دارا بودن) اگر نامه سابقه کار به فارسی است, ترجمه تائید شده آن نیز مورد نیاز است.
۲ سری کپی از تمامی صفحات پاسپورت .
۱ سری کپی از تمامی صفحات شناسنامه .
۶ قطعه عکس رنگی مخصوص پاسپورت .
CV به زبان انگلیسی
مدرک TOFEL یا IELTS و نمرات کسب شده.
شایان ذکر است مدارک فوق به صورت کلی مطرح شده‌اند و برای هر رشته و دانشگاه بر حسب سطح آموزشی و رشته ارائه شده ممکن است متغیر باشد.
دوره دکترا در کشور سوئد رایگان بوده و دانشجو می‌تواند در طی این مدت از دانشگاه حقوق نیز دریافت ‌کند. بدیهیست داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای سوئد می‌‌تواند شانس فرد را برای پذیرش در دوره دکترا افزایش دهد.


اقامت در سوئد از طریق سرمایه گذاری | اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری | اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری | اخذ اقامت دائم سوئد از طریق سرمایه گذاری | اخذ اقامت دائم سوئد از طریق سرمایه گذاری | کدام کشور برای اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری باید سرمایه بسیار بالا داشت؟ | کدام کشور برای اخذ اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری باید سرمایه بسیار بالا داشت؟ | اقامت دبی از طریق سرمایه گذاری | اقامت از طریق سرمایه گذاری | اقامت از طریق سرمایه گذاری |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله