توجه : مطالب زیر از سایت های مختلف گرد آوری شده است و صرفا جهت جستجو گر اتوماتیک سایت نمایش داده میشود در صورتی که مطلب غیر اخلاقی یا خلاف قوانین کشور مشاهده نمودید لطفا از طریق این صفحه به ما اطلاع دهید
توجه : مالک این سایت و خود این سایت هیچگونه ارتباطی با مطالب جستجو شده از سایت های مختلف ندارد و هیچگونه مسئولیتی را نمیپذیرد تمام مطالب این سایت به صورت خودکار و با استفاده از ربات های جستجوگر مانند گوگل در این سایت درج میشوند
توجه : این سایت در ساماندهی سایت های اینترنتی ثبت شده است و آدرس و مشخصات حاصب آن در آن موجود است
توجه: این سایت یک سایت جستجوگر مطالب است و مطالب به صورت خودکار از وبسایت های فارسی بازنشر میشوند.
توجه: این سایت به صورت اتوماتیک کلمات رکیک و غیر اخلاقی و محصولات غیر مجاز را فیلتر میکند ولی اگر برنامه نتواند آنها را فیلتر کند آنهارا نمایش نمیدهد از این رو از شما پوزش میطلبیم
راهنمای مهاجرت ، اخذ ویزا ، شرایط تحصیل در خارج از کشور و ...



شرایط تحصیل در آلمان

تحصیل در آلمان


اگر به تحصیل در آلمان علاقه دارید، امکان انتخاب بین ۳۰۰ دانشگاه، دانشگاه فنی، مؤسسات آموزش عالی فنی و یا مدارس عالی هنر و موسیقی را دارید.

در زیر اطلاعات مهم و عملی در مورد تحصیل در آلمان ارایه می شود:

مهلت درخواست پذیرش

برای شروع تحصیل در نیم سال زمستانی باید مدراک خود را حداکثر تا ۱۵ ژوئیه و برای شروع تحصیل در نیم سال تابستانی تا ۱۵ ژانویه ارسال کرده باشید.

شرایط پذیرش

دانشجویان ایرانی جهت دریافت پذیرش تحصیلی در آلمان نیاز به ارایه مدرکی دال بر موفقیت در کنکور سراسری و یا ارایه مدرکی دال بر اتمام تحصیلات دانشگاه آزاد اسلامی را دارند. درخواست پذیرش را باید برای بخش روابط بین الملل دانشگاه مربوطه (Akademisches Auslandsamt) بفرستید. لطفا” توجه کنید که کارهای اولیه حدود یک سال طول می کشد و شما می بایست به موقع اقدام به درخواست کنید! پس از دریافت پذیرش می توانید درخواست روادید تحصیلی نمایید. تمام مدارک لازم (دبیرستان، دانشگاه) باید به زبان آلمانی و یا انگلیسی ترجمه شده و از طرف وزارت دادگستری، وزارت امور خارجه ایران و نیز سفارت آلمان تأیید شود.

زبان تحصیل در دانشگاه های آلمان

در دانشگاه های آلمان اصولا” به زبان آلمانی تدریس می شود. به تدریج زبان انگلیسی نیز به عنوان زبان تدریس مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال شما باید ثابت کنید که به زبان تسلط لازم را دارید. برای زبان آلمانی ارایه مدرکی دال بر یادگرفتن حدود ۵۰۰ ساعت زبان لازم است.

ارزان بودن شهریه دانشگاهها نسبت به کشورهای انگلیسی زبان، شهریه هر ترم بسته به دانشگاه حدود ششصد یورو است( در بعضی ایالتها هنوز پانصد یورو که از امسال به هزینه ثبت نام اضافه شده تصویب نشده و هزیه هر ترم حدود صد یورو است) شما در تمام مقاطع(لیسانس، فوق لیسانس و دکترا) امکان تحصیل به زبان انگلیسی را خواهید داشت، چند سالی است دانشگاههای آلمان برای جذب بیشتر دانشجوهای اینترنشنال دوره های تحصیل به زبان انگلیسی در مقاطع مختلف گذاشته‌اند که فرصت خیلی خوبی برای دانشجوهای خارجی ایجاد شده است. بیش از چهار صد رشته در دانشگاه‌های آلمان به زبان انگلیسی وجود دارد، اطلاعات بیشتر راجع به هریک را می توان در سایت آموزش عالی آلمان پیدا کرد:http://www.daad.de/deutschland/studienangebote/idp/06542.en.html
با داشتن ویزای دانشجویی اجازه کار دانشجویی نیز وجود دارد(تعداد ساعت محدود). خرج زندگی بسته به شخص برای دانشجو ماهیانه بین چهارصد تا ششصد یورو است( درآمد کار دانشجویی ساعتی بین هشت تا ده یورو می‌باشد) امکان استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی نیز تا حدی موجود است.
دانشجویان در آلمان به هیچ وجه به وسیله نقلیه شخصی احتیاج ندارند، سیستم حمل و نقل شهری خیلی مرتب و فراگیر هست و دانشجویان با خرید بلیط دانشجویی(که ارزانتر از بلیط معمولی است) می‌توانند در تمام شهر و منطقه پوشش دهنده بلیط با وسیله نقلیه عمومی تردد کنند. در شهرهای شمالی این بلیط حتی برای منطقه بزرگتری که یک استان رو شامل می شود معتبر است.
دیگر مزایا
- آلمان کشور خیلی امن،منظم و تمیزی است.
- با ویزای دانشجویی به کل کشورهای عضو شنگن و سوئیس می توان سفر کرد.
- ویزای دانشجویی برای طول تحصیل داده می شود و بعد از پایان تحصیل معمولا برای شش ماه تمدید می شود که دانشجو فرصت گشتن به دنبال کار را داشته باشد.
- ویزای دانشجویی آلمان مثل ویزای دانشجویی آمریکا یا کانادا محدودیت ندارد به این معنی که شما به راحتی می توانید سفر کنید چون ویزای شما با خارج شدن از مرز باطل نمی شود.
خبر مهم
با وجود قدمت طولانی دانشگاه ینا و ارائه بیش از ۱۳۰ رشته دانشگاهی، تحصیل در دانشگاه ینا هنوز رایگان است. امکانات مناسب و از جمله برخورداری از یکی از مدرن‌ترین کتابخانه‌های اروپا، ۲۱ هزار دانشجو را به این شهر جذب کرده است.

دانشگاه فریدریش شیلر(Friedrich-Schiller-Universität Jena)
، در ایالت تورینگن آلمان و در شهر ینا (Jena)، واقع شده است. این دانشگاه، از قدمتی بیش از ۴۰۰ سال برخوردار است و تاسیس آن به سال ۱۵۵۸ میلادی باز می‌گردد. دانشگاه به یاد ادیب پرآوازه آلمانی، فریدریش شیلر، نام گذاری شده است که خود در حدود ۱۰ سال در بین سال‌های ۱۷۸۹ تا ۱۷۹۹ میلادی، در دانشگاه ینا به تدریس رشته تاریخ مشغول بوده است.

تنوع رشته‌ها و از همه مهم‌تر رایگان بودن تحصیل در دانشگاه ینا، از جمله عواملی است که بیش از ۲۱ هزار دانشجوی آلمانی و خارجی را به این دانشگاه جذب کرده است. لازم به ذکر است بر طبق آمار دانشگاه، در ترم تحصیلی جاری، ۱۷ دانشجوی ایرانی در دانشگاه ینا مشغول به تحصیل هستند
تحصیل در دانشگاه ینا، بدون شهریه
شهریه تحصیلی در دانشگاه ینا هنوز تصویب نشده است و متقاضیان تحصیل در دانشگاه ینا، تنها مبلغی در حدود ۱۴۰ یورو در هر ترم بابت هزینه‌های خدمات دانشجویی پرداخت می‌کنند. از جمله موارد استفاده از خدمات دانشجویی که با پرداخت این هزینه امکان‌پذیر می‌شود، استفاده رایگان از وسایل حمل و نقل عمومی در شهر محل سکونت و در مواردی در شهرهای مجاور می‌باشد
تحصیل در سوئد

تحصیل در سوئد

کشور سوئد در سالهای اخیر یکی از بهترین فرصتهای تحصیلی برای دانشجویان به شمار می آید. هزینه رایگان تحصیل، سطح بالای دانشگاهها از نظر آموزشی و نیز رشته‌های به زبان انگلیسی از جمله مهمترین دلایل جذب دانشجو از سراسر دنیا به سوئد است.
در ادامه به صورت تیتر وار به برخی عناوین مهم در رابطه با تحصیل در سوئد پرداخته می‌شود. در صورتی که علاقه‌مند به ادامه تحصیل در سوئد هستید می‌توانید از خدمات رایگان مشاورین مهاجرت استفاده کنید.
هزینه تحصیل در سوئد

در کشور سوئد تحصیلات در تمام مقاطع رایگان است(تا سال ۲۰۱۱) و دانشجویان هیچ هزینه ای برای تحصیل در دانشگاههای سوئد پرداخت نمی‌کنند. به تازگی دولت تصمیم به قرار دادن هزینه‌ای برای بررسی مدارک متقاضیان نموده که مبلغ آن ۱۰۰۰ کرون است.(جهت مشاهده برابری نرخ ارز سوئد با پول ایران اینجا را کلیک کنید
هزینه زندگی در سوئد

هزینه زندگی یک دانشجو در کشور سوئد با در نظر گرفتن اجاره خوابگاه وغذا ـ رفت و آمد ـ حدود ۳۵۰۰ کرون می‌باشد. این هزینه‌ها در شهرهای مختلف متفاوت است. همچنین عوامل بسیاری در تغییر این مبلغ سهم دارند. مانند داشتن فرزند، نیاز به شرایط خاص، محل زندگی و …
اخذ پذیرش جهت دانشگاه‌های سوئد

اکثر دانشگاه‌های معتبر سوئد به انگلیسی تدریس دارند.برای ورود به دانشگاه‌ها داشتن مدرک معتبر بین‌المللی زبان در اکثر موارد الزامی است. گذراندن دوره پیش دانشگاهی و یا دیبلم چهار ساله نظام قدیم نیز اجباری است.
کار در سوئد

دانشجویانی که دارای ویزای تحصیلی هستند اجازه کار در سوئد را دارند ومی‌توانند به صورت نیمه وقت کار کنند. این قانون شامل همراه(برای مثال همسر) دارنده ویزای تحصیلی نمی‌شود.(اطلاعات بیشتر در مورد کار در سوئد و قوانین مربوطه را می‌توانید با عضویت در خبرنامه و یا صفحه کار در سوئد به دست آورید.
ترم‌های تحصیلی در دانشگاه‌های سوئد

۱/ ترم پاییز
۲/ ترم بهار

معمولا در ترم بهار تعداد رشته ها محدودتر هستند.
سیستم آموزشی به صورت ترمی و زبان آموزشی در مقطع لیسانس برای اکثر رشته‌ها سوئدی است(به استثنای چند رشته معدود). اکثر رشته‌ها در مقطع فوق لیسانس به زبان انگلیسی هستند.
مدارک مورد نیاز متقاضیان کارشناسی و کارشناسی ارشد

مدرک دیپلم, مدرک پیش دانشگاهی, ریز نمرات دیپلم و ریز نمرات پیش دانشگاهی.(کپی تائید شده)
مدرک دانشگاهی (فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس), ریز نمرات (>فوق دیپلم, لیسانس, فوق لیسانس).(کپی تائید شده). شماره تماس و نام فردی در دانشگاه که این مدارک را تائید کرده نیز باید در زیر این مدارک قید شود تا مسولان دانشگاه سوئد در صورت لزوم بتوانند با او تماس بگیرند. ( متقاضیان فوق لیسانس )
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند ۱
ترجمه تائید شده کلیه مدارک در بند ۲ ( متقاضیان فوق لیسانس )
سابقه کار(در صورت دارا بودن) اگر نامه سابقه کار به فارسی است, ترجمه تائید شده آن نیز مورد نیاز است.
۲ سری کپی از تمامی صفحات پاسپورت .
۱ سری کپی از تمامی صفحات شناسنامه .
۶ قطعه عکس رنگی مخصوص پاسپورت .
CV به زبان انگلیسی
مدرک TOFEL یا IELTS و نمرات کسب شده.
شایان ذکر است مدارک فوق به صورت کلی مطرح شده‌اند و برای هر رشته و دانشگاه بر حسب سطح آموزشی و رشته ارائه شده ممکن است متغیر باشد.
دوره دکترا در کشور سوئد رایگان بوده و دانشجو می‌تواند در طی این مدت از دانشگاه حقوق نیز دریافت ‌کند. بدیهیست داشتن مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاههای سوئد می‌‌تواند شانس فرد را برای پذیرش در دوره دکترا افزایش دهد.
رشته های پرطرفدار مقطع کارشناسی در مالزی
رشته های تحصیلی که در پی می آیند، از لحاظ کیفیت دوره ها، بازار کار مناسب و سایر عوامل مورد سنجش قرارگرفته و انتخاب شده اند. مشاوران ایران ایندیا این رشته ها را به لحاظ آینده شغلی مناسب به متقاضیان دوره های کارشناسی در مالزی پیشنهاد می دهند.

ردیف

نام رشته تحصیلی

طول دوره کارشناسی

شهریه کل دوره کارشناسی

دانشگاه برگزار کننده

دانشگاه ارائه دهنده مدرک

پیش نیاز

1

فناوری اطلاعات  (IT) و مهندسی نرم افزار

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی تجربی / ریاضی با معدل 14 به بالا از ایران

2

گرافیک

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

3

معماری و طراحی داخلی

سه سال

49250 رینگیت

KBU

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی هنر و طراحی KBU یا پیش دانشگاهی هنر از ایران

4

معماری

پنج سال

85000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

5

تجارت الکترونیک

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی با معدل 14 به بالا از ایران

6

مدیریت مهمانپذیری (گردشگری و توریسم)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

7

مهندسی کامپیوتر و شبکه

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی یا کامپیوتر از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

8

مهندسی برق و الکترونیک

سه سال

47000 رینگیت

KBU

Sheffield Hallam

انگلستان

پیش دانشگاهی مهندسی از KBU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی از ایران

9

طراحی صنعتی

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

10

مدیریت ساخت و ساز

سه سال

51000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

11

تجارت بین الملل

سه سال

41200 رینگیت

Olympia

Nottingham Trent

انگلستان

پیش دانشگاهی مرتبط از Olympia یا پیش دانشگاهی از ایران

12

طراحی بازی های کامپیوتر

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

13

مدیریت بازرگانی

سه سال

41800 رینگیت

KBU

Angelia Ruskin

انگلستان

پیش دانشگاهی مدیریت از KBU یا پیش دانشگاهی از ایران

14

مهندسی پزشکی

چهار سال

55000 رینگیت

MMU

MMU

پیش دانشگاهی مهندسی از MMU یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل 16 به بالا از ایران

15

هوش مصنوعی

سه سال

47500 رینگیت

APIIT / UCTI

Staffordshire انگلستان

پیش دانشگاهی کامپیوتر از APIIT/UCTI یا پیش دانشگاهی ریاضی / تجربی با معدل بالای 14 از ایران

16

طراحی مُد و لباس

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

17

انیمیشن

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

18

روزنامه نگاری و علوم ارتباطات

سه سال

58650 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

19

مدیریت ورزش

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

20

مدیریت اجرایی (BBA)

سه سال

46000 رینگیت

Limkokwing

Limkokwing University

پیش دانشگاهی مرتبط از لیم کوک وینگ یا پیش دانشگاهی از ایران

نکته های بسیار مهم:

الف) کلیه ی دانشگاه های مالزی هزینه ای به عنوان حق ثبت نام و ورودی از دانشجویان خارجی دریافت می کنند که جدا از شهریه محاسبه می شوند. این هزینه یک بار و در سال اول از دانشجو دریافت خواهد شد و برای دانشگاه های فوق به این شرح است:

1- دانشگاه APIIT / UCTI: 250 دلار با مدارک + 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

2- دانشگاه KBU: 530 دلار همراه با مدارک

3- دانشگاه Limkokwing: 1960 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

4- دانشگاه Olympia: 1000 دلار با مدارک

5- دانشگاه MMU: 1400 دلار در مالزی هنگام ثبت نام

ب) تمام رشته های فوق چنانکه در قسمت "پیش نیاز" آورده شده است، نیاز به گذراندن دوره های پیش دانشگاهی دارند. اگر مدرک تجصیلی شما دیپلم دبیرستان باشد و پیش دانشگاهی نداشته باشید، یا اینکه نمرات پیش دانشگاهی شما مناسب نباشند، باید در خود دانشگاه یک سال دوره ی پیش دانشگاهی مطابق با رشته مورد علاقه تان بگذرانید که هزینه ی آن یک سال نیز جداگانه محاسبه خواهد شد.

پ) برای کلیه متقاضیانی که مدرک آیلتس با حداقل نمره 6.0 یا تافل با نمره حداقل 550 نداشته باشند الزامی است که پیش از شروع به تحصیل در رشته ی مورد علاقه شان، یک دوره تکمیلی زبان انگلیسی را در دانشگاه بگذرانند. برای این کار دانشگاه از دانشجو تست تعیین سطح زبان می گیرد و بسته به سطح دانشجو برای وی دوره مناسب را مشخص می کند که بین حداقل 1 تا حداکثر 12 ماه متغیر است. هزینه دوره های زبان نیز جداگانه دریافت می شود.

ت) سالانه در حدود 300 تا 350 دلار هزینه بابت تمدید بیمه، ویزا، عضویت های مختلف (مانند عضویت کتابخانه) باید در نظر بگیرید.

ث) هزینه های خوابگاه و اسکان را در محاسبات خود فراموش نکنید.

ج) برای اطلاعات بیشتر در مورد هر رشته روی عنوان دانشگاه ارائه دهنده آن رشته کلیک کنید.

چ) برای مشاوره و سنجش شرایط حتماً از طریق ایمیل، تلفن یا به صورت حضوری از مشاورین ایران ایندیا کمک بگیرید.


ادامه تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان | ادامه تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان | ادامه تحصیل کارشناسی ارشد در آلمان | ادامه تحصیل در آلمان کارشناسی ارشد | ادامه تحصیل در آلمان کارشناسی ارشد | ادامه تحصیل(کارشناسی ارشد) در آلمان | ادامه تحصیل کارشناسی ارشد آلمان | ادامه تحصیل در آلمان در مقطع کارشناسی ارشد | شرایط ادامه تحصیل در کارشناسی ارشد در آلمان | شرایط ادامه تحصیل {کارشناسی ارشد } در آلمان |
© 2014 mohajerathelp.com
فان3| یک اشاره| جراحی پلاستیک بینی| دانلود با لینک مستقیم| موبایل| آی آر بکس| سلامت سایت| مکالمه زبان| فان3| دیکشنری| درمان افسردگی| مایا| هاست و دومین| نمایش لحظه ای قیت های روز| فروشگاه اینترنتی|
مجله سرگرمی آی مجله